Städföretag i Degeberga

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Degeberga. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Degeberga samlade. Bor du i eller i närheten av Degeberga och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Degeberga. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Degeberga så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Degeberga nedan.
Annons:

Städföretag i Degeberga

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Degeberga.

I Am Clean
Tingsv. 36
297 31 Degeberga


Lottas Städservis HB
Bålv. 3
297 32 DEGEBERGA

Annons:

Kontorsstädning i Degeberga

Städföretag i Degeberga arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Degeberga och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Degeberga

I Degeberga finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du lära dig mer om Degeberga om du vill veta än städföretag om Degeberga.

I Degeberga hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Degeberga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.