Städföretag i Genarp

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Genarp. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Genarp samlade. Bor du i eller i närheten av Genarp och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Genarp. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Genarp så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Genarp nedan.
Annons:

Städföretag i Genarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Genarp.

Sydsvenska Fönsterputs
Hässleberga 556
247 99 Genarp


Adrians Allservice, HB
Byg. 7
247 71 Genarp


Team UNIQ AB
Lyngby Gård 154
247 99 Genarp

Annons:

Kontorsstädning i Genarp

Städföretag i Genarp arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Genarp och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Genarp

I Genarp finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du lära dig mer om Genarp om du vill veta än städföretag om Genarp.

I Genarp hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Genarp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: