Städföretag i Jonstorp

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Jonstorp. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Jonstorp samlade. Bor du i eller i närheten av Jonstorp och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Jonstorp. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Jonstorp så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Jonstorp nedan.
Annons:

Städföretag i Jonstorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Jonstorp.

Kerstins Garn & Handarbete HB
Görslövs Byav. 65
263 92 JONSTORP

Annons:

Kontorsstädning i Jonstorp

Städföretag i Jonstorp arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Jonstorp och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Jonstorp

I Jonstorp finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jonstorp om du vill veta än städföretag om Jonstorp.

I Jonstorp hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Jonstorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.