Städföretag i Köpingebro

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Köpingebro. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Köpingebro samlade. Bor du i eller i närheten av Köpingebro och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Köpingebro. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Köpingebro så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Köpingebro nedan.
Annons:

Städföretag i Köpingebro

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Köpingebro.

Linneasfönsterputs
Skogsv. 10
271 72 KÖPINGEBRO


Köpingebro Städ och Hemtjänst HB
Holgers Gränd 3
271 73 Köpingebro


J G: s Miljöservice & Butik
Vilbov. 6
271 73 Köpingebro


Imfor Städ, Inga-Maj Fornander
Befälsv. 16
271 72 KÖPINGEBRO

Annons:

Kontorsstädning i Köpingebro

Städföretag i Köpingebro arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Köpingebro och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Köpingebro

I Köpingebro finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Köpingebro.

Köpingebro är med drygt 1 100 invånare den näst största tätorten i Ystads kommun i Skåne län. 1894 anlade Ystads sockerraffinaderi ett råsockerbruk på orten, något som gjorde att samhället blev en viktig ort för den svenska sockerindustrin.

Yta: 98 hektar
Invånarantal: 1134, år 2010

Här kan du lära dig mer om Köpingebro om du vill veta än städföretag om Köpingebro.

I Köpingebro hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Köpingebro som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: