Städföretag i Löderup

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Löderup. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Löderup samlade. Bor du i eller i närheten av Löderup och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Löderup. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Löderup så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Löderup nedan.
Annons:

Städföretag i Löderup

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Löderup.

Husie Städ
G. Mälarhusv. 5
271 77 LÖDERUP

Annons:

Kontorsstädning i Löderup

Städföretag i Löderup arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Löderup och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Löderup

I Löderup finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Löderup.

Löderup är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Löderups socken i Skånes sydöstra hörn. Några kilometer söderut vid kusten ligger Löderups strandbad. Örum är en by cirka fyra kilometer norr om Löderup. Där finns det byggnadsminnesmärkta Örumshuset. I Löderup ligger Löderups kyrka.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 550, år 2010

Här kan du lära dig mer om Löderup om du vill veta än städföretag om Löderup.

I Löderup hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Löderup som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: