Städföretag i Ludvigsborg

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Ludvigsborg. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Ludvigsborg samlade. Bor du i eller i närheten av Ludvigsborg och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Ludvigsborg. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Ludvigsborg så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Ludvigsborg nedan.
Annons:

Städföretag i Ludvigsborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Ludvigsborg.

Ludvigsborgs Allservice HB
Kvarndammsvägen 6
242 71 Ludvigsborg

Annons:

Kontorsstädning i Ludvigsborg

Städföretag i Ludvigsborg arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Ludvigsborg och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Ludvigsborg

I Ludvigsborg finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Ludvigsborg.

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Yta: 149,02 hektar
Invånarantal: 1041, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ludvigsborg om du vill veta än städföretag om Ludvigsborg.

I Ludvigsborg hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Ludvigsborg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.