Städföretag i Munka-Ljungby

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Munka-Ljungby. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Munka-Ljungby samlade. Bor du i eller i närheten av Munka-Ljungby och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Munka-Ljungby. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Munka-Ljungby så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Munka-Ljungby nedan.
Annons:

Städföretag i Munka-Ljungby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Munka-Ljungby.

Mega Rent AB
Gesällg. 1
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Ullas Hemservice
Byggetsrundan 289
266 95 Munka-ljungby


Balcerska, Marzena
Örkelljungav. 1437
266 95 Munka-ljungby


Piscikiene Jadvyga
Ö. Järnvägsg. 25
266 32 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Kontorsstädning i Munka-Ljungby

Städföretag i Munka-Ljungby arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Munka-Ljungby och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Munka-Ljungby.

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du lära dig mer om Munka-Ljungby om du vill veta än städföretag om Munka-Ljungby.

I Munka-Ljungby hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Munka-Ljungby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: