Städföretag i Nyhamnsläge

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Nyhamnsläge. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Nyhamnsläge samlade. Bor du i eller i närheten av Nyhamnsläge och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Nyhamnsläge. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Nyhamnsläge så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Nyhamnsläge nedan.
Annons:

Städföretag i Nyhamnsläge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Nyhamnsläge.

Kaczorowska, Bozena
Eleshultsv. 32
263 76 NYHAMNSLÄGE


Helena Wasiuk
Smedstorps Byav. 7
263 75 Nyhamnsläge


Renfast i Skåne AB
Måns Jons v. 15 A
263 76 NYHAMNSLÄGE


Ametist HB
Krapperupsvägen
263 75 Nyhamnsläge

Annons:

Kontorsstädning i Nyhamnsläge

Städföretag i Nyhamnsläge arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Nyhamnsläge och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Nyhamnsläge

I Nyhamnsläge finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Nyhamnsläge.

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Här kan du lära dig mer om Nyhamnsläge om du vill veta än städföretag om Nyhamnsläge.

I Nyhamnsläge hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Nyhamnsläge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.