Städföretag i Ödåkra

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Ödåkra. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Ödåkra samlade. Bor du i eller i närheten av Ödåkra och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Ödåkra. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Ödåkra så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Ödåkra nedan.
Annons:

Städföretag i Ödåkra

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Ödåkra.

Larssons Allstäd AB
Östanvindsg. 34
254 75 ödåkra


Maximalt Rent
Merkuriusg. 184
254 72 ÖDÅKRA


Clean House I Landskrona
Saturnusg. 174
254 72 ÖDÅKRA


Agitronic AB
Plutog. 35
254 73 ödåkra

Annons:

Kontorsstädning i Ödåkra

Städföretag i Ödåkra arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Ödåkra och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Ödåkra

I Ödåkra finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Ödåkra.

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ödåkra om du vill veta än städföretag om Ödåkra.

I Ödåkra hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Ödåkra som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: