Städföretag i Skivarp

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Skivarp. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Skivarp samlade. Bor du i eller i närheten av Skivarp och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Skivarp. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Skivarp så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Skivarp nedan.
Annons:

Städföretag i Skivarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Skivarp.

Topp Rengöring I Malmö AB
Landsv. 1
274 51 SKIVARP


Hc.Mild Alltjänst HB
Dybäck 4176
274 54 Skivarp

Annons:

Kontorsstädning i Skivarp

Städföretag i Skivarp arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Skivarp och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Skivarp

I Skivarp finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skivarp om du vill veta än städföretag om Skivarp.

I Skivarp hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Skivarp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.