Städföretag i Tågarp

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Tågarp. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Tågarp samlade. Bor du i eller i närheten av Tågarp och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Tågarp. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Tågarp så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Tågarp nedan.
Annons:

Städföretag i Tågarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Tågarp.

Skrubba Lätt I Sverige HB
Alvg. 2
268 75 Tågarp

Annons:

Kontorsstädning i Tågarp

Städföretag i Tågarp arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Tågarp och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Tågarp

I Tågarp finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Tågarp.

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län. I närheten av Tågarp ligger Norraby Kloster som tillhör Karmelitorden. I Tågarp finns en bensinstation med restaurang, en pizzeria, en tips- & tobaksaffär, en lanthandel samt ett konditori. Tidigare har funnits ett gästgiveri och en systembolagsbutik.

Yta: 42,05 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tågarp om du vill veta än städföretag om Tågarp.

I Tågarp hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Tågarp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.