Städföretag i Vittskövle

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vittskövle. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vittskövle samlade. Bor du i eller i närheten av Vittskövle och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vittskövle. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vittskövle så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Vittskövle nedan.
Annons:

Städföretag i Vittskövle

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vittskövle.

Wikkans Puts & Röj AB
Yngsjöv.
297 91 VITTSKÖVLE


Wikkans Puts & Röj
Yngsjöv. 1540
297 91 VITTSKÖVLE

Annons:

Kontorsstädning i Vittskövle

Städföretag i Vittskövle arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vittskövle och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vittskövle

I Vittskövle finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vittskövle.

Vittskövle (förr Widtsköfle) är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Vittskövle socken i Skåne. I Vittskövle ligger Vittskövle kyrka och strax utanför byn ligger Vittskövle slott. Vittskövle har förskola och grundskola till årskurs fem. I Vittskövle finns även en antik- och kuriosabutik, ett café.

Yta: 40,35 hektar
Invånarantal: 235, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vittskövle om du vill veta än städföretag om Vittskövle.

I Vittskövle hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vittskövle som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: