Städföretag i Vollsjö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vollsjö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vollsjö samlade. Bor du i eller i närheten av Vollsjö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vollsjö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vollsjö så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Vollsjö nedan.
Annons:

Städföretag i Vollsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vollsjö.

Fredrik & Magnus Racing och Allservice HB
Pregestadsv. 269
275 67 Vollsjö

Annons:

Kontorsstädning i Vollsjö

Städföretag i Vollsjö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vollsjö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vollsjö

I Vollsjö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vollsjö.

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vollsjö om du vill veta än städföretag om Vollsjö.

I Vollsjö hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vollsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.