Städföretag i Vagnhärad

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vagnhärad. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vagnhärad samlade. Bor du i eller i närheten av Vagnhärad och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vagnhärad. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vagnhärad så kan du kontakta något alla våra 5 olika städföretag som du hittar i Vagnhärad nedan.
Annons:

Städföretag i Vagnhärad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vagnhärad.

LCG Entreprenad
Ödesbyv. 10
610 72 Vagnhärad


Norrorts Kvalitetsstädning AB
Nygårdsplatån 22
610 73 VAGNHÄRAD


Trosa Hempartner
S. Sundsv. 144
610 74 Vagnhärad


Ingrid Löfgren Rauschenbach
Lövsta Sandbrink 1
610 74 Vagnhärad


Ritva Ruuskanen
Julaftonsv. 19
610 72 Vagnhärad

Annons:

Kontorsstädning i Vagnhärad

Städföretag i Vagnhärad arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vagnhärad och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vagnhärad

I Vagnhärad finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vagnhärad.

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vagnhärad om du vill veta än städföretag om Vagnhärad.

I Vagnhärad hittade vi totalt 5 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vagnhärad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Södermanland.
Annons: