Städföretag i Valla

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Valla. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Valla samlade. Bor du i eller i närheten av Valla och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Valla. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Valla så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Valla nedan.
Annons:

Städföretag i Valla

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Valla.

Bengts Entreprenad i Valla AB
Parkg. 29
641 61 Valla


Katrineholms Miljösanering, AB
Västergårdsv. 13
641 61 Valla


Valla Ångtvätt
Bondeg. 5
641 61 Valla

Annons:

Kontorsstädning i Valla

Städföretag i Valla arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Valla och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Valla

I Valla finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Valla.

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du lära dig mer om Valla om du vill veta än städföretag om Valla.

I Valla hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Valla som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Södermanland.
Annons: