Städföretag i Dalarö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Dalarö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Dalarö samlade. Bor du i eller i närheten av Dalarö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Dalarö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Dalarö så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Dalarö nedan.
Annons:

Städföretag i Dalarö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Dalarö.

Tomasz Kazimi Switala
Odinsv. 20
137 70 DALARÖ


Carls Company HB
Odinsv. 47
137 70 DALARÖ


Skärgårdens Städ & Allservice AB
Malmv. 12
137 71 Dalarö

Annons:

Kontorsstädning i Dalarö

Städföretag i Dalarö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Dalarö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Dalarö

I Dalarö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Dalarö.

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan du lära dig mer om Dalarö om du vill veta än städföretag om Dalarö.

I Dalarö hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Dalarö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.