Städföretag i Almunge

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Almunge. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Almunge samlade. Bor du i eller i närheten av Almunge och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Almunge. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Almunge så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Almunge nedan.
Annons:

Städföretag i Almunge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Almunge.

Björn Johansson
Almunge-gränby 408
740 10 ALMUNGE

Annons:

Kontorsstädning i Almunge

Städföretag i Almunge arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Almunge och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Almunge

I Almunge finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Almunge.

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan du lära dig mer om Almunge om du vill veta än städföretag om Almunge.

I Almunge hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Almunge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.