Städföretag i Alunda

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Alunda. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Alunda samlade. Bor du i eller i närheten av Alunda och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Alunda. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Alunda så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Alunda nedan.
Annons:

Städföretag i Alunda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Alunda.

Limpyo Puts & Städ
Öster-edinge 204
747 93 ALUNDA


Limpyo Puts & Städ HB
Öster-edinge
747 93 ALUNDA


Jansson, Mattias
Löddby 122
747 91 ALUNDA


Jerfs Allservice
Sprötslinge 113
747 91 ALUNDA

Annons:

Kontorsstädning i Alunda

Städföretag i Alunda arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Alunda och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Alunda

I Alunda finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du lära dig mer om Alunda om du vill veta än städföretag om Alunda.

I Alunda hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Alunda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: