Städföretag i Örbyhus

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Örbyhus. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Örbyhus samlade. Bor du i eller i närheten av Örbyhus och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Örbyhus. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Örbyhus så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Örbyhus nedan.
Annons:

Städföretag i Örbyhus

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Örbyhus.

Sandbergs All Service
Bergby 209
748 95 ÖRBYHUS

Annons:

Kontorsstädning i Örbyhus

Städföretag i Örbyhus arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Örbyhus och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Örbyhus

I Örbyhus finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Örbyhus.

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örbyhus om du vill veta än städföretag om Örbyhus.

I Örbyhus hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Örbyhus som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.