Städföretag i Österbybruk

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Österbybruk. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Österbybruk samlade. Bor du i eller i närheten av Österbybruk och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Österbybruk. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Österbybruk så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Österbybruk nedan.
Annons:

Städföretag i Österbybruk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Österbybruk.

Burman Städ AB
De Geers v. 8
748 30 österbybruk


Sja Entreprenad AB
Pesarby 205
748 93 ÖSTERBYBRUK


Spin - Office
Herrgårdsv. 12
748 32 österbybruk


Jaanas Städ
Sporrbacksv. 7 C
748 32 österbybruk

Annons:

Kontorsstädning i Österbybruk

Städföretag i Österbybruk arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Österbybruk och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Österbybruk

I Österbybruk finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Österbybruk.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du lära dig mer om Österbybruk om du vill veta än städföretag om Österbybruk.

I Österbybruk hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Österbybruk som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: