Städföretag i Skärplinge

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Skärplinge. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Skärplinge samlade. Bor du i eller i närheten av Skärplinge och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Skärplinge. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Skärplinge så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Skärplinge nedan.
Annons:

Städföretag i Skärplinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Skärplinge.

3S i Sverige AB
Växelv. 2
819 30 SKÄRPLINGE


Freax Städ AB
Försäter 226
819 61 SKÄRPLINGE

Annons:

Kontorsstädning i Skärplinge

Städföretag i Skärplinge arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Skärplinge och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Skärplinge

I Skärplinge finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Skärplinge.

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skärplinge om du vill veta än städföretag om Skärplinge.

I Skärplinge hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Skärplinge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: