Städföretag i Tärnsjö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Tärnsjö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Tärnsjö samlade. Bor du i eller i närheten av Tärnsjö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Tärnsjö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Tärnsjö så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Tärnsjö nedan.
Annons:

Städföretag i Tärnsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Tärnsjö.

P & C Demontering AB
Kapellv. 25
740 45 TÄRNSJÖ


Isas Hemservice KB
N. Åsv. 24
740 45 TÄRNSJÖ


Karlsson Peixoto Magalhaes, Isabel
N. Storg. 50
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Kontorsstädning i Tärnsjö

Städföretag i Tärnsjö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Tärnsjö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Tärnsjö

I Tärnsjö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Tärnsjö.

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tärnsjö om du vill veta än städföretag om Tärnsjö.

I Tärnsjö hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Tärnsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.