Städföretag i Vänge

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vänge. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vänge samlade. Bor du i eller i närheten av Vänge och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vänge. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vänge så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Vänge nedan.
Annons:

Städföretag i Vänge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vänge.

Johan
Läby-västerby Ryttarvreten 704
740 20 Vänge

Annons:

Kontorsstädning i Vänge

Städföretag i Vänge arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vänge och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vänge

I Vänge finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vänge.

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vänge om du vill veta än städföretag om Vänge.

I Vänge hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vänge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: