Städföretag i Vattholma

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vattholma. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vattholma samlade. Bor du i eller i närheten av Vattholma och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vattholma. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vattholma så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Vattholma nedan.
Annons:

Städföretag i Vattholma

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vattholma.

Skogsros Firma
Tensta Skogsro 28
743 93 Vattholma

Annons:

Kontorsstädning i Vattholma

Städföretag i Vattholma arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vattholma och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vattholma

I Vattholma finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vattholma.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vattholma om du vill veta än städföretag om Vattholma.

I Vattholma hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vattholma som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.