Städföretag i Grums

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Grums. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Grums samlade. Bor du i eller i närheten av Grums och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Grums. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Grums så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Grums nedan.
Annons:

Städföretag i Grums

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Grums.

Iss Facility Services AB
Sveaplan 1
664 30 GRUMS


Eriksson, Morgan
Butorp Bråtlyckan
664 91 Grums

Annons:

Kontorsstädning i Grums

Städföretag i Grums arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Grums och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Grums

I Grums finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du lära dig mer om Grums om du vill veta än städföretag om Grums.

I Grums hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Grums som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.