Städföretag i Kil

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Kil. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Kil samlade. Bor du i eller i närheten av Kil och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Kil. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Kil så kan du kontakta något alla våra 6 olika städföretag som du hittar i Kil nedan.
Annons:

Städföretag i Kil

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Kil.

Ångtvättbilen i Värmland /Tram AB
Humletorp Lyckan 1
665 91 KIL


Anna Marias Städ I Kil AB
Storg. 13
665 30 Kil


Söderås Viltfarm
Säby Söderås 1
665 91 KIL


Classic Clean Co i Kil AB
Ymers v. 7
665 33 KIL


Delete Service AB
Sparvg. 1
665 34 Kil


Städa - Rent I Karlstad
Klöverv. 16 B
665 34 Kil

Annons:

Kontorsstädning i Kil

Städföretag i Kil arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Kil och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Kil

I Kil finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kil om du vill veta än städföretag om Kil.

I Kil hittade vi totalt 6 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Kil som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons: