Städföretag i Klässbol

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Klässbol. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Klässbol samlade. Bor du i eller i närheten av Klässbol och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Klässbol. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Klässbol så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Klässbol nedan.
Annons:

Städföretag i Klässbol

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Klässbol.

Arvika Gods Service
Resbol Öststuga
671 95 KLÄSSBOL

Annons:

Kontorsstädning i Klässbol

Städföretag i Klässbol arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Klässbol och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Klässbol

I Klässbol finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Klässbol.

Klässbol är en mindre tätort i Arvika kommun. Klässbol är framför allt känt för Klässbols linneväveri, som bland annat väver linnedukarna till Nobelfesten och till en del av Sveriges ambassader. Vävningen sker i mekaniska jacquardvävstolar.

Yta: 58,40 hektar
Invånarantal: 293, år 2010

Här kan du lära dig mer om Klässbol om du vill veta än städföretag om Klässbol.

I Klässbol hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Klässbol som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.