Städföretag i Lesjöfors

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Lesjöfors. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Lesjöfors samlade. Bor du i eller i närheten av Lesjöfors och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Lesjöfors. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Lesjöfors så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Lesjöfors nedan.
Annons:

Städföretag i Lesjöfors

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Lesjöfors.

B Nilssons Entreprenad
Rämmen Näset 141
680 96 Lesjöfors

Annons:

Kontorsstädning i Lesjöfors

Städföretag i Lesjöfors arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Lesjöfors och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Lesjöfors

I Lesjöfors finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Lesjöfors.

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånarantal: 1062, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lesjöfors om du vill veta än städföretag om Lesjöfors.

I Lesjöfors hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Lesjöfors som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons: