Städföretag i Likenäs

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Likenäs. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Likenäs samlade. Bor du i eller i närheten av Likenäs och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Likenäs. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Likenäs så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Likenäs nedan.
Annons:

Städföretag i Likenäs

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Likenäs.

Hasseman, AB
Transtrand 19
680 63 Likenäs


Johnsson, Jonas
Transtrand 26
680 63 Likenäs


Magnusson, Mona Anneli
Bänteby 6
680 63 Likenäs

Annons:

Kontorsstädning i Likenäs

Städföretag i Likenäs arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Likenäs och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Likenäs

I Likenäs finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Likenäs.

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du lära dig mer om Likenäs om du vill veta än städföretag om Likenäs.

I Likenäs hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Likenäs som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons: