Städföretag i Molkom

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Molkom. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Molkom samlade. Bor du i eller i närheten av Molkom och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Molkom. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Molkom så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Molkom nedan.
Annons:

Städföretag i Molkom

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Molkom.

Färnsviken Entreprenad AB
Färnsviken 514
660 60 MOLKOM


Falkenbostäder Entreprenad AB
Mejeriv. 18
660 60 MOLKOM

Annons:

Kontorsstädning i Molkom

Städföretag i Molkom arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Molkom och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Molkom

I Molkom finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Molkom.

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan du lära dig mer om Molkom om du vill veta än städföretag om Molkom.

I Molkom hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Molkom som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.