Städföretag i Uddeholm

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Uddeholm. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Uddeholm samlade. Bor du i eller i närheten av Uddeholm och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Uddeholm. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Uddeholm så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Uddeholm nedan.
Annons:

Städföretag i Uddeholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Uddeholm.

Uddeholms Taxi AB
Stjärnsv. 3 B
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Kontorsstädning i Uddeholm

Städföretag i Uddeholm arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Uddeholm och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Uddeholm

I Uddeholm finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Uddeholm.

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du lära dig mer om Uddeholm om du vill veta än städföretag om Uddeholm.

I Uddeholm hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Uddeholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.