Städföretag i Jörn

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Jörn. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Jörn samlade. Bor du i eller i närheten av Jörn och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Jörn. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Jörn så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Jörn nedan.
Annons:

Städföretag i Jörn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Jörn.

Ullas Hemtjänstservice AB
Missenträsk 156
936 95 JÖRN


Kalles Entreprenad
Myrheden 41
936 94 Jörn

Annons:

Kontorsstädning i Jörn

Städföretag i Jörn arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Jörn och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Jörn

I Jörn finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jörn om du vill veta än städföretag om Jörn.

I Jörn hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Jörn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons: