Städföretag i Norsjö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Norsjö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Norsjö samlade. Bor du i eller i närheten av Norsjö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Norsjö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Norsjö så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Norsjö nedan.
Annons:

Städföretag i Norsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Norsjö.

Ytab I Norsjö AB
Storg. 47
935 32 NORSJÖ


Örjan Gustafsson
Åmliden 56
935 92 NORSJÖ


Wikk AB
Åkarg. 1
935 31 Norsjö


Alm, Klas-Göran
Bastutjärn 21
935 91 Norsjö

Annons:

Kontorsstädning i Norsjö

Städföretag i Norsjö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Norsjö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Norsjö

I Norsjö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Norsjö.

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan du lära dig mer om Norsjö om du vill veta än städföretag om Norsjö.

I Norsjö hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Norsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons: