Städföretag i Rundvik

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Rundvik. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Rundvik samlade. Bor du i eller i närheten av Rundvik och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Rundvik. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Rundvik så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Rundvik nedan.
Annons:

Städföretag i Rundvik

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Rundvik.

Institutet För Inomhusmiljö Och Hälsa Scandinavi
Rörv. 2
914 41 Rundvik


Städ Fix
Skolg. 22
914 41 Rundvik

Annons:

Kontorsstädning i Rundvik

Städföretag i Rundvik arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Rundvik och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Rundvik

I Rundvik finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Rundvik.

Rundvik är en tätort i Nordmalings kommun. Rundvik ligger invid Bottenhavet cirka 9 kilometers vägavstånd sydväst om Nordmaling.

Yta: 183,20 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du lära dig mer om Rundvik om du vill veta än städföretag om Rundvik.

I Rundvik hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Rundvik som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.