Städföretag i Vindeln

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vindeln. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vindeln samlade. Bor du i eller i närheten av Vindeln och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vindeln. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vindeln så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Vindeln nedan.
Annons:

Städföretag i Vindeln

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vindeln.

Träkonsulten I Vindeln AB
Odlarv. 7
922 31 VINDELN


Highman AB
Ö. Bangårdsv. 4
922 32 Vindeln

Annons:

Kontorsstädning i Vindeln

Städföretag i Vindeln arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vindeln och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vindeln

I Vindeln finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vindeln.

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vindeln om du vill veta än städföretag om Vindeln.

I Vindeln hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vindeln som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.