Städföretag i Bergeforsen

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Bergeforsen. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Bergeforsen samlade. Bor du i eller i närheten av Bergeforsen och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Bergeforsen. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Bergeforsen så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Bergeforsen nedan.
Annons:

Städföretag i Bergeforsen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Bergeforsen.

Tords Bilservice
Bruksv. 19
861 92 Bergeforsen

Annons:

Kontorsstädning i Bergeforsen

Städföretag i Bergeforsen arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Bergeforsen och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Bergeforsen

I Bergeforsen finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bergeforsen om du vill veta än städföretag om Bergeforsen.

I Bergeforsen hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Bergeforsen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västernorrland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.