Städföretag i Bollstabruk

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Bollstabruk. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Bollstabruk samlade. Bor du i eller i närheten av Bollstabruk och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Bollstabruk. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Bollstabruk så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Bollstabruk nedan.
Annons:

Städföretag i Bollstabruk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Bollstabruk.

Ådalens Golvvård
Appelkvistv. 5
873 40 BOLLSTABRUK


Sivs Städ
Stensätter 144
873 91 BOLLSTABRUK

Annons:

Kontorsstädning i Bollstabruk

Städföretag i Bollstabruk arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Bollstabruk och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Bollstabruk

I Bollstabruk finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Bollstabruk.

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bollstabruk om du vill veta än städföretag om Bollstabruk.

I Bollstabruk hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Bollstabruk som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västernorrland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.