Städföretag i Långsele

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Långsele. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Långsele samlade. Bor du i eller i närheten av Långsele och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Långsele. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Långsele så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Långsele nedan.
Annons:

Städföretag i Långsele

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Långsele.

4Umeå städ service AB
Hamre- 201
882 50 LÅNGSELE


Katarina Olsson Städ, AB
Örbäck 125
882 91 Långsele

Annons:

Kontorsstädning i Långsele

Städföretag i Långsele arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Långsele och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Långsele

I Långsele finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här kan du lära dig mer om Långsele om du vill veta än städföretag om Långsele.

I Långsele hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Långsele som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västernorrland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.