Städföretag i Bengtsfors

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Bengtsfors. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Bengtsfors samlade. Bor du i eller i närheten av Bengtsfors och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Bengtsfors. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Bengtsfors så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Bengtsfors nedan.
Annons:

Städföretag i Bengtsfors

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Bengtsfors.

Kåpi städ AB
Industrig. 2
666 31 BENGTSFORS


KåPI tvätt AB
Industrig. 2
666 31 BENGTSFORS


Samhall AB
Industrig. 12
666 31 BENGTSFORS


Kent-Eric Gustafsson
Tegane 15
666 91 BENGTSFORS

Annons:

Kontorsstädning i Bengtsfors

Städföretag i Bengtsfors arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Bengtsfors och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Bengtsfors

I Bengtsfors finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bengtsfors om du vill veta än städföretag om Bengtsfors.

I Bengtsfors hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Bengtsfors som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: