Städföretag i Dingle

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Dingle. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Dingle samlade. Bor du i eller i närheten av Dingle och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Dingle. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Dingle så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Dingle nedan.
Annons:

Städföretag i Dingle

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Dingle.

Bohusläns Kvalitets Städ & Anhörig Tjänster
Bärby 20
455 97 DINGLE


VEMA Städ & Stalltjänst
Strömstadsv. 22
455 61 Dingle

Annons:

Kontorsstädning i Dingle

Städföretag i Dingle arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Dingle och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Dingle

I Dingle finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Dingle.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du lära dig mer om Dingle om du vill veta än städföretag om Dingle.

I Dingle hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Dingle som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.