Städföretag i Hällingsjö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hällingsjö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hällingsjö samlade. Bor du i eller i närheten av Hällingsjö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hällingsjö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hällingsjö så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Hällingsjö nedan.
Annons:

Städföretag i Hällingsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hällingsjö.

Tomas Sköldebring
Egypten Örelund 176
438 95 Hällingsjö


Nygus HB
Hällingsjöv. 1728
438 95 Hällingsjö

Annons:

Kontorsstädning i Hällingsjö

Städföretag i Hällingsjö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hällingsjö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hällingsjö

I Hällingsjö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hällingsjö.

Hällingsjö är en tätort i Härryda kommun beläget vid Gingsjön i Björketorps socken. I Hällingsjö finns Hällingsjöskolan och Björkängens förskola.

Yta: 43,30 hektar
Invånarantal: 308, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hällingsjö om du vill veta än städföretag om Hällingsjö.

I Hällingsjö hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hällingsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.