Städföretag i Hindås

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hindås. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hindås samlade. Bor du i eller i närheten av Hindås och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hindås. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hindås så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Hindås nedan.
Annons:

Städföretag i Hindås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hindås.

Katarina Nolin
Falkv. 11
438 53 HINDÅS


Mats I Hindås AB
Buabacken Flodavägen 91
438 98 Hindås

Annons:

Kontorsstädning i Hindås

Städföretag i Hindås arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hindås och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hindås

I Hindås finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hindås.

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hindås om du vill veta än städföretag om Hindås.

I Hindås hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hindås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.