Städföretag i Hönö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hönö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hönö samlade. Bor du i eller i närheten av Hönö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hönö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hönö så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Hönö nedan.
Annons:

Städföretag i Hönö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hönö.

Morana Städ AB
Solhemsv. 15 B
475 42 Hönö


Karlsson, Mats Mikael
Ersdalsv. 38
475 41 HÖNÖ


Ilak Städ AB
Oxelv. 2
475 41 HÖNÖ


Mats Rescue Learning AB
Ersdalsv. 38
475 41 HÖNÖ

Annons:

Kontorsstädning i Hönö

Städföretag i Hönö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hönö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hönö

I Hönö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hönö om du vill veta än städföretag om Hönö.

I Hönö hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hönö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.