Städföretag i Horred

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Horred. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Horred samlade. Bor du i eller i närheten av Horred och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Horred. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Horred så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Horred nedan.
Annons:

Städföretag i Horred

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Horred.

Karona Butiksinredningar AB
Stationsv. 28
519 31 HORRED

Annons:

Kontorsstädning i Horred

Städföretag i Horred arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Horred och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Horred

I Horred finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du lära dig mer om Horred om du vill veta än städföretag om Horred.

I Horred hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Horred som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: