Städföretag i Hova

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hova. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hova samlade. Bor du i eller i närheten av Hova och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hova. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hova så kan du kontakta något alla våra 5 olika städföretag som du hittar i Hova nedan.
Annons:

Städföretag i Hova

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hova.

Västgöta Slåtter AB
Ryttareg. 5
548 31 HOVA


Städverksamhet Hova Kommunkontor
Torgg. 19
548 32 Hova


Städverksamhet Mogården
P G Sands v. 2
548 31 HOVA


DuellS Åkeri
Husarg. 4
548 31 HOVA


Städverksamhet Regnbågsskolan
Värmlandsv. 6
548 92 Hova

Annons:

Kontorsstädning i Hova

Städföretag i Hova arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hova och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hova

I Hova finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hova.

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hova om du vill veta än städföretag om Hova.

I Hova hittade vi totalt 5 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hova som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: