Städföretag i Hovås

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hovås. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hovås samlade. Bor du i eller i närheten av Hovås och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hovås. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hovås så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Hovås nedan.
Annons:

Städföretag i Hovås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hovås.

Ninas Allservice KB
Askims Skyttev. 18
436 51 HOVÅS


Slevcon Byggservice AB
G. Brottkärrsv. 65
436 58 Hovås

Annons:

Kontorsstädning i Hovås

Städföretag i Hovås arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hovås och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hovås

I Hovås finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du lära dig mer om Hovås om du vill veta än städföretag om Hovås.

I Hovås hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hovås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: