Städföretag i Kareby

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Kareby. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Kareby samlade. Bor du i eller i närheten av Kareby och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Kareby. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Kareby så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Kareby nedan.
Annons:

Städföretag i Kareby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Kareby.

I-Städ HB
Prästv. 350
442 93 Kareby


Tc Tak & Byggservice
Hagenv. 42
442 93 Kareby

Annons:

Kontorsstädning i Kareby

Städföretag i Kareby arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Kareby och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Kareby

I Kareby finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Kareby.

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kareby om du vill veta än städföretag om Kareby.

I Kareby hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Kareby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: