Städföretag i Skärhamn

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Skärhamn. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Skärhamn samlade. Bor du i eller i närheten av Skärhamn och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Skärhamn. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Skärhamn så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Skärhamn nedan.
Annons:

Städföretag i Skärhamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Skärhamn.

Strandbergs Fönsterputs O Städ, AB
Korsv. 4
471 32 Skärhamn


Vaskefilla AB
Ejderv. 2
471 32 Skärhamn


Annette Ivarsson
Utäng 47
471 95 SKÄRHAMN


Börje Johansson
Bö Berg 11
471 95 SKÄRHAMN

Annons:

Kontorsstädning i Skärhamn

Städföretag i Skärhamn arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Skärhamn och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Skärhamn

I Skärhamn finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Skärhamn.

Skärhamn är en tätort på västra delen av Tjörn i Bohuslän och centralort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Orten har ett stort mått av social service, med bibliotek. Många butiker finns också på orten, de allra flesta har öppet året runt.

Yta: 246,49 hektar
Invånarantal: 3193, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skärhamn om du vill veta än städföretag om Skärhamn.

I Skärhamn hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Skärhamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.