Städföretag i Skene

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Skene. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Skene samlade. Bor du i eller i närheten av Skene och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Skene. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Skene så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Skene nedan.
Annons:

Städföretag i Skene

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Skene.

All-Tjänst Rivning & Sanering I Mark AB
Järnvägsg. 10
511 61 Skene


Paulina Anna Grabowska
Järnvägsg. 10
511 61 Skene


Klimex
Vallg. 4 A
511 61 Skene

Annons:

Kontorsstädning i Skene

Städföretag i Skene arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Skene och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Skene

I Skene finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Skene.

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skene om du vill veta än städföretag om Skene.

I Skene hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Skene som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.