Städföretag i Sparsör

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Sparsör. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Sparsör samlade. Bor du i eller i närheten av Sparsör och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Sparsör. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Sparsör så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Sparsör nedan.
Annons:

Städföretag i Sparsör

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Sparsör.

Hygienteknik I Borås AB
Rosenv. 2
513 50 Sparsör

Annons:

Kontorsstädning i Sparsör

Städföretag i Sparsör arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Sparsör och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Sparsör

I Sparsör finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Sparsör.

Sparsör är en del av tätorten Fristad i Borås kommun. Det ligger söder om Fristads centrum och vid nordöstra stranden av Öresjö. Ovanför samhället breder det kuperade naturreservatet Kröklings hage ut sig. Sparsör har en idrottsförening som heter Sparsörs AIK, bildad 1931.

Yta:
Invånarantal: 536, år 1965

Här kan du lära dig mer om Sparsör om du vill veta än städföretag om Sparsör.

I Sparsör hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Sparsör som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: